DV: Hemofarm poštujem, titula nama

Izvor: B92, 16.Jun.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DV: Hemofarm poštujem, titula nama



Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je njegov tim teško došao do pobede nad Hemofarmom u trećoj utakmici finala plej-ofa Svislajon Superlige. "Ovo je bila jako teška utakmica, pošto je psihološki teret sada na plećima Partizana", rekao je Vujošević pošto je njegov tim u Beogradu poveo u finalnoj seriji 2:1. Vujošević je rekao da očekuje da će njegov tim pobediti u narednoj utakmici.

"Realno je očekivati da u sledeće dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice zabeležimo jednu pobedu. Možda se neće igrati dve utakmice, ali ako dođe do toga, Partizan će teško izgubiti pred ovakvom publikom. Naši navijači su odani do fanatičnosti, i ta energija se prenosi na nas", rekao je on.

Vujošević je dodao da poštuje ekipu Hemofarma, ali da će Partizan ipak odbraniti titulu.

"Ekspertski tim Hemofarma je odlično postavio prošlu utakmicu... Poštujem igrače, trenera i klub Hemofarm, ali odbranićemo titulu", rekao je Vujošević.

Trener Vrščana Vlada Vukoičić ocenio je da je utakmica "prelomljena" na početku i kraju treće četvrtine.

"Nismo dobro počeli, a Partizan je tada napravio seriju 8:0. Pokušali smo da stignemo razliku, ali su crno-beli dominirali u skoku", rekao je on.

Trener Hemofarma je teško govorio jer je promukao i objasnio da je bolestan. Vukoičić je rekao da bi želeo da se sa timom vrati u Beograd na peti meč.

"Želeo bih da se vratimo u Pionir. U narednoj utakmici moramo da se dobro zagradjujemo i da branimo 'zicere'", dodao je on.

Plejmejker Partizana Milton Palasio je posle utakmice dobio od navijača spojene zastave rodnog Belizea i Srbije.

"Ovo je važan trenutak za mene i pamtiću ga do kraja života", rekao je Palasio.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.