DUŠKO IVANOVIĆ BESAN POSLE SPLITA: Neodgovorna igra nekih igrača, ja jednu stvar ne mogu da razumem

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 22:47

DUŠKO IVANOVIĆ BESAN POSLE SPLITA: Neodgovorna igra nekih igrača, ja jednu stvar ne mogu da razumem

Osvrnuo se i na Večitog rivala.

Košarkaši Crvene zvezde teže nego što se očekivalo stigli su do trijumfa na svom terenu u meču 26. kola ABA lige protiv Splita 83:74.

Trener crveno-belih Duško Ivanović nije bio zadovoljan viđenim.

- Večerašnja utakmica je trebalo da ima drugačiji tok. Ali, desilo se nešto što se dešavalo ove sezone popuštanje nekih igrača i neodgovorna igra nekih igrača, pa smo morali da čekamo poslednju četvrtinu da bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedili. Falila nam je agresivnost i u odbrani, a naročito u napadu - naveo je Ivanović.

Upitan da li je možda problem u motivisanosti njegove ekipe poručio je:

- Ja ne mogu da prihvatim da neko može da ima veći motiv od mojih igrača, koji su u Zvezdi! To ne mogu da razumem. Ako ima, ja to ne razumem. Ne razumem moje igrače kako nemaju motiv da igraju za Zvezdu. Bilo koju utakmicu.

Osvrnuo se i na to da li mogu u Zvezdi da preskoče lidera ABA lige Partizan, pre početka plej-ofa.

- Mi to ne možemo sami (smeh). Oni moraju da izgube utakmicu, da bismo mi imali šansu. A mi ćemo probati da dobijemo naše mečeve koji nam preostaju. Do sada nam niko nije ništa pomogao, ne nadamo se ničijoj pomoći, tako da... samo moramo da se uzdamo u sebe - zaključio je Duško Ivanović.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.