DUPLO GOLO ČELSIJA I LIVERPULA: Derbi sredine tabele bez pobednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 22:56

DUPLO GOLO ČELSIJA I LIVERPULA: Derbi sredine tabele bez pobednika

Sezona za zaborav Plavaca i Redsa.

Fudbaleri Čelsija i Liverpula odigrali su bez golova u okviru zaostalog meča osmog kola Premijer lige.

Čelsi je bio nešto bolji rival na večerašnjem susretu, ali na kraju je ipak završeno najnepopularnijim rezultatom, kao i u prvom susretu u Liverpulu.

Plavcima je čak dva puta poništavan gol, ali je odluka bila ispravna u oba slučaja. Ris Džejms je prvi zatresao mrežu Alisona, odmah je signaliziran ofsajd >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kom se našao Enco Fernandes, a VAR je samo potvrdio tu odluku. Drugi poništen pogodak je bilo delo Kaja Haverca koji je rukom poslao loptu u mrežu.

Redsi su najbolju priliku imali krajem prvog dela igre. Fabinjo je bio u prilici, ali se sjajno intervencijom isprečio Fofana i spasao čist gol.

I Čelsi i Liverpul nisu se pomerili sa mesta na kojima su bili pre međusobnog susreta. Plavci su 11, a Redsi osmi i male su im šanse da se domognu mesta koje vode u Ligu šampiona.

U preostalim mečevima, večerašnjeg programa. Brajton je slavio na gostovanju Bornmutu (2:0). Lids je posle preokreta bio bolji od Notingem Foresta (2:1). Lester je poražen od Aston Vile (1:2).

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Pogledajte kako izgleda Zoe Tauran, devojka Rišaira Živković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.