DUPLA KAZNA ZA JOVIĆA: Real žestoko udario Srbina po džepu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 10:18

DUPLA KAZNA ZA JOVIĆA: Real žestoko udario Srbina po džepu

Madriđani ne praštaju.

Košmarna sezona Luke Jovića nastavlja se iz dana u dan, a španski mediji su sada preneli da će Real papreno kazniti srpskog napadača, iz dva razloga.

Jović je sa 10 miliona evra po sezoni jedan od najplaćenijih fudbalera Reala, ali Kraljevski klub ove sezone neće isplatiti pun iznos Srbinu koji će biti dvostruko kažnjen.

Prvu kaznu će Jović dobiti zbog toga što se povredio na potpuni bizaran način kod kuće kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pao sa krova (više pročitajte OVDE), a španski mediji su preneli da će Real svog centarfora udariti po džepu zbog kršenja obaveznog karantina u Srbiji.

Iako su pre povrede u Realu tvrdili da će Joviču pružiti novu šansu da pokaže zašto je dobio tu čast da nosi dres Kraljevskog kluba, posle svega je pitanje da li će ostati pri tom stavu ili je njegova epizoda na "Bernabeuu" završena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša devojka Luke Jovića, Anđela Manitašević.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.