DULJAJU PUNO SRCE ZBOG KOŠARKAŠA: To je za mene velika pobeda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 21:52

DULJAJU PUNO SRCE ZBOG KOŠARKAŠA: "To je za mene velika pobeda..."

Crno-beli slavili u lepom ambijentu.

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je za TV Arena sport posle pobede nad Železničarem (3:1) u 23. kolu Mozzart bet Superlige.

Mladi stručnjak se u kratkoj izjavi dotakao i košarkaša Partizana koji su došli na stadion u Humskoj da pruže podršku fudbalerima.

- Zahvalio bih se ekipi iz Pančeva i mojim igračima. Pružili smo odličnu partiju posebno u prvom delu meča. Meni je posebno drago što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su tu bili košarkaši, crno-bela familija. To je za mene velika pobeda i to je dokaz da sport spaja ljude. Velika pobeda i lepa utakmica, mislim da je publika imala šta da vidi - rekao je Duljaj, pa istakao da ima vremena za najavu večitog derbija koji se igra naredne nedelje na stadionu "Rajko Mitić".

Trener gostiju Nenad Mijailović je bio zadovoljan partijom svojih momaka uprkos porazu.

- Pružili smo dobru partiju. Partizan je slavio zahvaljujući individualnom kvalitetu. Uspeli smo da izjednačimo, dosta je presudio taj penal, ali i nakon toga smo imali neke prilike. Generalno sam zadovoljan izdanjem mojih momaka, realno je Partizan dosta iznad nas po kvalitetu - rekao je Nenad Mijailović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.