DULJAJ U ČUDU ZBOG DIJABATEA: Tražio sam da ga kazne, sa ovim se još nisam susreo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 16:11

DULJAJ U ČUDU ZBOG DIJABATEA: Tražio sam da ga kazne, sa ovim se još nisam susreo

Nesvakidašnja situacija.

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je o situaciji sa Fuseni Dijabateom pred meč sa Voždovcem u sredu od 16:30.

Da podsetimo, Malijac tokom nedavne pauze nije bio u Beogradu i nije se odazvao ni na poziv selektora reprezentacije, a kako još nije stigao u Srbiju neće ni igrati protiv Voždovca.

- Tražio sam sankcije. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim. Postoje ugovorom propisani penali i ja kao trener imam pravo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tražim kaznu što sam i učinio. Nisam se još susreo sa ovakvom situacijom. Dešavalo se dok sam bio igrač da saigrači u nekom od klubova izostanu po 6-7 dana. Potrebno je vreme da se vrati igrač potom u formu. Videćemo, šta će se dešavati sa Dijabateom, teško je pričati o tome sada, trenutno se trudim da usmerim energiju na igrače koji su ovde - rekao je strateg crno-belih.

Duljaj je govorio i o drugim nedostupnim igračima.

- Imali smo zdravstvenih problema sa Belićem koji je počeo trening i nažalost ga zbog povrede napustio tako da neće biti u konkurenciji za tim. Takođe, Traore i Pavlović nisu u konkurenciji. Nemam dosta prostora za rotaciju niti da izmišljam topu vodu, ali ne kukam iskoristićemo snage koje imamo - istakao je Duljaj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.