DULJAJ HVALI POSLE DRAVE: Dotakao se i pojačanja...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 20:10

DULJAJ HVALI POSLE DRAVE: Dotakao se i pojačanja...

Crno-beli trijumfovali u trećoj proveri.

Trener Partizana Igor Duljaj izneo je utiske posle treće prijateljske utakmice na pripremama u Sloveniji.

Crno-beli su savladali, domaću ekipu, Drave (3:0).

- Igrali smo protiv trećeligaša, rezultat je bio u drugom planu. Hteo sam da vidim na koga može ozbiljno da se računa, da se vidi razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Pohvale za malog Trifunovića, ima još mnogo prostora da se radi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi tempiramo za početak prvenstva, nismo tempirali za ovu utakmicu. Igrači su umorni, više u glavama, nego u nogama, ali biće sve to kako treba - rekao je Duljaj.

Dotakao se rada i učinka mlađih igrača.

- Sve mlade momke treba trpeti, to su naši momci iz naše omladinske škole. Naravno treba da budemo pažljivi sa njima, mi treba da budemo pored starih kolega najveća podrška.

Potom je pohvalno govorio i o ostalim delovima tima.

- Videli ste kako Kanute sve brzo rešava, da ima jak udarac, da je aktivan. Šćekić je borben, ima dobru atmosferu, Pavlović se vratio posle povrede i mogu da budem zadovoljan.

Očekuje, ipak, Duljaj da će pojačanja brzo stići u tim.

- Hvala vama, biću zadovoljniji kada budu bila stigla pojačanja - zaključio je trener.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.