DUEL DVA POLJAKA ZAVRŠEN ŠOKANTNO: Nokaut kakav se retko viđa, iz DONJE POZICIJE onesvestio protivnika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 14:57

DUEL DVA POLJAKA ZAVRŠEN ŠOKANTNO: Nokaut kakav se retko viđa, iz DONJE POZICIJE onesvestio protivnika (VIDEO)

Komentatori u transu.

Na borilačkom događaju "KSW 83 - Colosseum 2" u jednoj od predborbi dva poljska teškaša su jedan protiv drugog imali profesionalni MMA debi, a meč je završen već sredinom prve runde neverovatnim preokretom u samo nekoliko sekundi.

Borba se završila na tlu, a činilo se da je Patrik Tolkačevski u dobitnoj situaciji kad je iz gornje pozicije nizom udaraca pokušavao da pronađe put do glave Kšištofa Glovackog.

Ovaj je na trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavio glavu nezaštićenu, samo kako bi protivnika iznenadio levim krošeom i u trenutku ga poslao na spavanje.

Poljski komentatori bili su oduševljeni retkim nokautom iz donje pozicije, a lekari su još pokušavali da probude nesrećnog Tolkačevskog dok je Glovacki slavio fantastičnu pobedu na debiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.