Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 20:42

DUCI NIJE USPEO: Izgubio je od domaćeg igrača koji je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru

Propustio jem dobru priliku da osvoji mnogo bodova.

Srpski teniser Dušan Lajović eliminas je u četvrtfinalu ATP turnira Buenos Ajresa. On je sa 2:0 (6:4, 6:3) poražen od 87. igrača sveta, Fakudna Dijaza Akoste koji je za nastup na turniru dobio specijalnu pozivnicu.

Argentinac je u prvom setu, uz brejk poveo 3:0 i brejk prednosti je čuvao sve do devetog gema kada je Lajović uspeo da vrati brejk.

Argentinac je ipak već u narednom gemu da napravi novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brejk i osvoji set.

Lajović je u drugom setu imao priliku da dođe do brejka u trećem gemu, a kada njemu nije pošlo za rukom da izbori prednost učinio je to Dijaz Akosta u šestom gemu za vođstvo 4:2.

To mu je bilo dovoljno da privede meč kraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.