DUBAI U REGIONALNOM TAKMIČENJU? ABA liga se oglasila saopštenjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:50

DUBAI U REGIONALNOM TAKMIČENJU? ABA liga se oglasila saopštenjem

NAredni sastanak zakazan za 19. mart.

Klubovi ABA lige održali su danas sastanak na kojoj je glavna tema bila pristupanje Dubija regionalnom takmičenju, ali konačlna odluka nije doneta na današnjem sastanku. To ipak ne znači da do toga neće doći. ABA liga se tim povodom oglasila saopštenjem koje prenosimo u celosti.

 - Sednica Skupštine AdmiralBet ABA liga j.t.d. koja je održana 12. marta 2024. godine u Zagrebu je donela niz zaključaka koji će osigurati dalji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rast i razvoj takmičenja Predstavnici KK Dubai gostovali su na sednici Skupštine AdmiralBet ABA lige j.t.d. i predstavili svoju dugoročnu ponudu i sportsko-poslovnu viziju vezanu za pridruživanje porodici AdmiralBet ABA lige od sezone 2024-25.

Svi članovi Skupštine AdmiralBet ABA lige su se pokazali veoma pozitivnim i otvorenim prema predstavljenom projektu ulaska KK Dubaija u AdmiralBet ABA ligu čime su stvoreni temelji za dalje rasprave i konačnu odluku na ovu temu koja će biti doneta u najkraćem mogućem roku. Nastavak sednice Skupštine AdmiralBet ABA lige j.t.d. zakazan je za 19.03.2024 - stoji u zvaničnom saopštenju AdmiralBet ABA lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.