DRŽAVNI PROJEKAT I SUDIJE: Obradović bez dlake na jeziku posle poraza od Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 01:11

DRŽAVNI PROJEKAT I SUDIJE: Obradović "bez dlake na jeziku" posle poraza od Zvezde

Nije uspeo da dođe do Kupa u trećoj vezanoj sezoni.

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Partizan sa 85:79 (15:18, 28:26, 25:19, 17:16) u Nišu u finalnom meču Kupa Radivoja Koraća.

Trener Partizana Željko Obradović nije uspeo ni treću godinu uzastopno da se domogne trofeja Kupa Srbije, koji je bez dlake na jeziku pričao na konferenciji za medije posle utakmice

- Mislim da je utakmicaa bila veoma dobra, imali smo savoje šanse,. U završnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo bili brzopleti u odlukama. Nismo kontrolisali emocije, i to je razlog našeg poraza. Žao mi je zbog svih ljudi koji su došli i koji vole Partizan. Tri momka nisu bila nedorasla da sude finale, Nisu bili na nivou da sude utakmicu, Organiazcija bila vrhunska, a atmosfera je bila lepa, bila su peckanja sa obe strane - reko je Želimir Obradović, a zatim se dotakao priče o tome da je Partizan "državni projekat",

- Od kada sam došao, priča se da je Partizan državni projekat. Veća laž nije izgovorena. Apelujem na ljude iz kluba da izađu sa podacima, da vidimo kako smo mi državni projekat. Ja sam kao trener osvojio mnogo trofejali, ali je mi je prošlogodišnji u ABA ligi najdraži, jer znam u kakvim uslovima smo igrali - istakao je Obradović i ponovo se vratio na priču o sudijama.

- Treći put nismo osvojili trofej, ali neka se zapitaju kako su ovake sudiej sude finale. Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao igračima. Moji limiti su prošli, sreća da ne mogu da utičem na njih. Sreća pa imamo pauzu, da razmislimo šta ćemo i kako ćemo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.