Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRULOVIĆ UOČI EVROPSKOG DEBIJA: Imamo kvalitet!

Novi trener Partizana u četvrtak će debitovati na klupi na klupi Partizana u takmičenju u kom crno-beli za sada imaju maksimalan učinak.

Drulović se odmah po dolasku na klupu Partizana suočio sa velikim problemima, koji će ga pratiti i u predstojećem duelu 3. kola Lige Evrope protiv Atletik Bilbaa.
Povređeni su Darko Brašanac i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Marko Jevtović, a pod znakom pitanja su Gregor Balažic, Abubakar Oumaru, Stefan Babović i Saša Ilić. Suspendovan je Aleksandar Subić.
Ipak, i pored svega toga, Ljubinko Drulović je optimista pred dolazak evropskog velikana u Humsku.
– Imamo kvalitet da odigramo dobro, kao i kapacitet za dobar rezultat. Želimo da nastavimo u pravom ritmu posle dve odične utakmice. Možemo da ih iznenadimo i pokušaćemo da odigramo kao jedan. Pobeda bi bila fantastičan, a remi dobar rezultat – rekao je Ljubinko Drulović.
Nepoznanica je u kakvom će sastavu Atletik Bilbao istrčati na teren stadiona u Humskoj, ali Ljubinko Drulović nema dilemu kada se radi o kvalitetu španskog tima.
– Atletik je jedna od najboljih španskih ekipa. Igraju odličan fudbal i kakvom god sastavu da izađu biće veoma opasan rival – dodao je Drulović. 
Pre početka tog meča navijači Partizana će moći da uživaju u predstavi povodom 70 godina postojanja kluba, koja počinje u 17:25h. Utakmica je zakazana za 19 časova.
The post DRULOVIĆ UOČI EVROPSKOG DEBIJA: Imamo kvalitet! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI PROBLEMI Partizan bez Oumarua i Balažica na Bilbao

Izvor: Blic, 21.Okt.2015

Trening pred meč 3. kola Lige Evrope između Partizana i Atletik Bilbaa otklonio je neke dileme. Abubakar Oumaru i Gregor Balažic su preskočili dril i Ljubinko Drulović neće moći da računa na njih u utakmici sa Špancima...Bolnica u Humskoj! Novi trener crno-belih Ljubinko Drulović će imati...

Nastavak na Blic...

Ozbiljni udarci za Partizan pred Bilbao: Definitivno ne igraju Oumaru, Balažic i Babović

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2015

Izostanak čak šestorice prvotimaca znači da će trener Drulović morati da pribegne značajnim korekcijama u odnosu na prvobitne zamisli..Loše vesti za stručni štab, ali i navijače Partizana. Crno-beli u treći meč grupne faze Lige Evrope ulaze doslovce bez pola tima, odnosno šestorica startera...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.