DRUGI PIŠU: Evo koga će Pešić precrtati sa spiska

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 12:19

DRUGI PIŠU: Evo koga će Pešić precrtati sa spiska

Nakon toga mu ostaje samo još jedno ime da "otpadne".

Prema pisanju lista Kurir, trojica igrača biće uskoro precrtana sa spiska selektora Srbije, Svetislava Pešića za predstojeći Mundobasket.

Razlog za to su pre svega povrede sa kojima se ovi igrači suočavaju u prethodnom periodu, pa nisu mogli da odrade kompletan tok priprema, niti su u potrebnoj formi za veliko takmičenje.

Reč je o dvojicu iz Partizana: Alen Smailagić i Uroš Trifunović, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i o Dušanu Beslaću.

Trifunović ima problema sa povredom stopala, Beslać zbog bola u leđima, a Smailagić vuče prehladu već duže od dve nedelje, zbog čega je bio van trenažnog procesa.

Kada se podvuče crta, Pešiću će ostati 13 igrača, što znači još samo jedan prekobrojan od ostalih:

Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Nikola Jović, Vanja Marinković, Nikola Milutinov, Stefan Jović, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Dušan Ristić i Boriša Simanić.

Očekuje se da selektor do krajnjeg roka ima u rosteru 13 igrača, a da pred samo takmičenje odluči ko je "višak".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša srpska košarkašica Milica Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.