DRUGI OPROŠTAJ U ISTOM DANU! Zvezdu napustio i napadač - ide BEZ OBEŠTEĆENJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 18:30

DRUGI OPROŠTAJ U ISTOM DANU! Zvezdu napustio i napadač - ide BEZ OBEŠTEĆENJA

Ipak, crveno-beli će imati zaradu od buduće prodaje.

U Crvenoj zvezdi već do ovog trenutka je bio veliki broj i dolazaka, ali i odlazaka igrača. Kako Telegraf nezvanično saznaje, među onima koji napuštaju klub je i talentovani Ilija Babić, koji će karijeru nastaviti u Voždovcu.

Mladi napadač prelazi među "Zmajeve" bez obeštećenja. Ipak, Zvezda će od naredne prodaje zaraditi 50 posto.

Babić je prethodnu polusezonu proveo u redovima Mladosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << GAT, a s obzirom na to da su napadačke pozicije u redovima šampiona Srbije popunjene i da bi se teško izborio za minutažu, bilo je za očekivati da dođe do ovakvog raspleta.

Podsetimo, ranije tokom dana, Marakanu je napustio i brzonogi Andrija Radulović, koji će karijeru nastaviti u Vojvodini.

Babić je među na Marakanu stigao iz mlađih kategorija Vojvodine, a nakon što je prošao omladinski pogon Zvezde, nastupao je i za Grafičar, nakon čega je otišao na pozajmicu u novosadsku Mladost GAT.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.