DRUGAČIJE NIJE NI MOGLO: Kangin projektil najlepši gol trećeg kola Lige Evrope (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 17:49

DRUGAČIJE NIJE NI MOGLO: Kangin projektil najlepši gol trećeg kola Lige Evrope (VIDEO)

Gabonac dobio najviše glasova u oštroj konkurenciji.

Sjajno veče na Marakani i ubedljivu pobedu Crvene zvezde nad ekipom Ferencvaroša (4:1) je upotpunio i fenomenalan gol Gelora Kange, koji je izabran za najlepši u trećem kolu Lige Evrope po izboru navijača koji su imali priliku da glasaju na sajtu UEFA.

Gelor Kanga je pokazao klasu i na utakmici protiv mađarskog predstavnika. Precizan je bio Gabonac sa bele tačke i doveo crveno-bele u prednost, a zatim u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poluvremenu postigao gol koji je sve navijače našeg kluba podsetio na utakmicu sa Krasnodarom i projektil koji je tada „ispalio“. Posle dodavanja Ivanića, vezni igrač crveno-belih je iskoristio nešto više prostora koji su mu ostavili igrači Ferencvaroša i šutirao u gornji desni ugao. Pogodak Zvezdine osmice je izazvao erupciju oduševljenja na tribinama stadiona „Rajko Mitić“.

🇬🇦 Guélor Kanga wins #UEL Goal of the Week with his sensational Matchday 3 strike 🎯@Heineken | #UELGOTW pic.twitter.com/ClGXV2HrA8

— UEFA Europa League (@EuropaLeague) October 7, 2022

Konkurencija pogotku Gelora Kange bili su golovi koje su postigli Antoni Marsijal za Mančester junajted, David Silva za Real Sosijedad i Kodi Gakpo za PSV iz Ajndhovena. Zvezdin Gabonac se takođe našao u izboru za tim trećeg kola Lige Evrope, kao i za igrača nedelje, a upravo ta priznanja su još jedna potvrda kakvu partiju je prikazao Kanga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.