Izvor: HotSport.rs, 23.Avg.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO PRED SKUPŠTINU: Predsednik Partizana prelomio – odlazi iz kluba!

Dok se svi u KK Partizan spremaju za sutrašnju Skupštinu, predsednik crno-belih je izgleda već sada doneo odluku o svojoj sudbini u klubu.

Skupština Košarkaškog kluba Partizan zakazana za ponedeljak od 13 časova, mnogi navijači najtrofejnijeg košarkaškog kolektiva u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju kakva sudbina očekuje njihov klub.
Mnogo se prethodnih dana, nedelja, pa čak i meseci govorilo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << o navodnom sukobu između predsednika Predraga Danilovića i trenera Duška Vujoševića, a izgleda da je sve sada dobilo epilog.
Naime, kako pišu ‘Novosti’, predsednik kluba Predrag Saša Danilović odlučio je da se povuče sa te funkcije posle dugogodišnjeg obavljanja mesta prvog čoveka Partizana. Navodno, tu odluku je saopštio i samom Vujoševiću na sastanku koji je u petak imao sa njim.
Koliko je ova glasina tačna, pokazaće nam već sutrašnja Skupština Partizana, koja bi, pored ovog, trebala da nam donese odgovore na mnoga druga pitanja.
The post DRAMATIČNO PRED SKUPŠTINU: Predsednik Partizana prelomio – odlazi iz kluba! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujoševićeva poruka Grobarima: Ostanite uz Partizan šta god da se desi!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2015

"Oni treba da su opredeljeni za Partizan i kritički raspoloženi prema svakome u Partizanu ko ne radi za njegovo dobro“, jasan je najtrofejniji stručnjak u istoriji crno-belih..Najtrofejniji trener u istoriji košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević mirno dočekuje predstojeću skupštinu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Danilović presekao: Odlazi iz KK Partizan!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2015, 08:12

U 13 časova je Skupština crno-belih na kojoj bi trofejni klub mogao da ostane bez predsednika. Šta će biti s trenerom?..Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Predrag Danilović, prelomio je i odlučio da podnese ostavku, piše "Sportski žurnal" u danu kada će biti održana dugo najavljivana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.