DRAMA U ŠPANIJI: Dragiša Gudelj se ponovo srušio na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 15:09

DRAMA U ŠPANIJI: Dragiša Gudelj se ponovo srušio na terenu

Nadamo se dobrim vestim.

Fudbalero Kordobe, Dragiša Gudelj, ponovo se srušio na terenu, što mu se dešava po drugi put u jako kratkom vremenskom roku.

El futbolista del Córdoba Dragisa Gudelj sufre un nuevo desvanecimiento en el partido ante el Melilla https://t.co/vQ3CUS0aVS

— Deportes_DM (@deportes_dm) December 3, 2023

Brat Nemanje Gudelja srušio se u 28. minutu na utakmici Melilja - Kordoba. Hitno je prebačen u bolnicu i lekari prate njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanje. Meč je odmah prekinut, izvršena je izmena, a on je ekspresno prevezen u bolnicu.

- Oseća se dobro. Prebačen je u bolnicu i biće odrađeni svi neophodni pregledi. Čim budemo mogli, daćemo više informacija o svemu - poručili su iz Kordobe, kluba za koji igra.

Nažalost, nije prvi put da mu se ovo dogodilo, u martu ove godine je kolabirao usred utakmice i lekari su ga jedva vratili u život. Sada, prema pisanju španskih medija, nije bilo toliko ozbijno kao pre nekoliko meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.