DRAMA U LA LIGI: Čolo Simeone koči poslednji Barsin voz u trci sa Realom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 11:58

DRAMA U LA LIGI: Čolo Simeone koči poslednji Barsin voz u trci sa Realom

Derbi 33. runde šampionata Španije.

Do kraja La Lige je ostalo šest kola, a Barselona je sa dva remija na strani protiv Sevilje i Selte, dozvolila Real Madridu da se osami na čelu tabnele. Katalonci zaostaju dva boda za liderom, a na “Kamp nou” im dolazi zahuktali Atletiko Madrid.

Atletiko u seriji, Barselona uzdrmana posle remija u Vigu, ali su protiv Madriđana poslednji poraz na domaćem terenu pretrpeli još 2006. Stoga se dvojka plaća kvotom 4,20. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve MOZZART kvote za meč Barselona – Atletiko.

“Jorgandžije” su u odličnoj seriji od nastavka prvenstva, imaju četiri trijumfa u nizu, a na tri od tih mečeva nisu primile gol. Međutim, harizmatični trener Dijego Simeone nikada nije dobio Barsu u La ligi. I to je podatak koji može da bude vrlo zanimljiv za ljubitelje klađenja.

U pervom delu sezone Katalonci su slavili u prestonici Španije pogotkom Lionela Mesija u 86. minutu, a Argentinac će i večeras biti najveća opasnost po gol gostiju uz Atletikovog “izdajnika” Antoana Grizmana i Luisa Suareza.

Atmosfera u svlačionici “blaugrane” je loša, trener Kiki Setijen je na udaru igrača, a to nije nimalo pozitvna stvar za domaćina uoči, možda, i ključnog meča za nastavak šampionske trke sa Realom.

Derbi u Barseloni na programu je u utorak od 22 časa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.