DRAMA U AUSTRALIJI SE NASTAVLJA: Oglasio se Novakov PR tim! Evo šta KAŽU o novonastaloj SITUACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 16:34

DRAMA U AUSTRALIJI SE NASTAVLJA: Oglasio se Novakov PR tim! Evo šta KAŽU o novonastaloj SITUACIJI

Iznenadni problemi sačekali Đokovića.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković objavio je juče na Instagramu da će učestvovati na ovogodišnjem Australijan openu, pošto su lekarske komisije prihvatile Noletovo izuzeće kako bi zaigrao bez vakcinacije.

I pored takve odluke, ministarstvo Unutrašnjih poslova Australije iznelo je jasan stav da će vratiti Đokovića prvim avionom natrag, ukoliko ne bude priložio dokaze o vakcinaciji, odnosno, da ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude vakcinisan iz zdravstvenih razloga, biće momentalno upućen nazad odakle je i došao.

Povodom dramatične situacije u Melburnu, oglasili su se i iz tima prvog igrača ATP-a.

- Novak je sleteo u Melburn, ali ga još uvek drže na carini - navedeno je u saopštenju Đokovićevog PR tima.

U Melburnu je prošla ponoć, a u Srbiji i celom svetu se sa velikom pažnjom, maltene iz minuta u minut, prati situacija oko najboljeg tenisera sveta i da li će braniti trofej na Australijen openu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.