DRAMA NIKA KIRJOSA: Napadač sa pištoljem napao njegovu majku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 16:22

DRAMA NIKA KIRJOSA: Napadač sa pištoljem napao njegovu majku (VIDEO)

Došao je da ukrade skupoceni autom.

Majku Nika Kirjosa navodno je na nišanu držao muškarac koji je potom ukrao automobil Teslu teniske zvezde u Kanberi.

Teniser je  bio u kući kada je njegova majka Norlajla čula da neko kuca na vrata. Policija je saopštila da je gospođa Kirjos otključala ulazna vrata i otvorila ih kada je videla pištolj uperen u nju.

Ona je rekla da je muškarac u potpuno crnoj odeći i crnoj maski za lice zahtevao da mu da ključeve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tesle i rekao joj da izađe napolje i pokaže mu kako da ga vozi.

Nick Kyrgios' mother has allegedly been held up at gunpoint before the tennis star's car was stolen in Canberra. @sophie_walsh9 #9News pic.twitter.com/LHzMEflsmN

— 9News Sydney (@9NewsSyd) May 2, 2023

Policija je saopštila da je gospođa Kirjos otključala ulazna vrata i delimično ih otvorila pre nego što je videla pištolj uperen u nju.

Ona je rekla da je muškarac u potpuno crnoj odeći i crnoj maski za lice zahtevao da mu da ključeve Tesle i rekao joj da izađe napolje i pokaže mu kako da ga vozi.

- Policija je prišla Tesli, izvukla vatreno oružje i uperila ga ka okrivljenom, koji je potom odjurio - navodi se u saopštenju.

Nadležni organi su potom krenuli u poteru. U 8.58 sistem za praćenje pokazao je da se Tesla zaustavio. Četiri minuta kasnije policija ga je locirala. Navodni kradljivac automobila bio je na sedištu vozača i odbijao je da izađe. U 9.08 muškarac je uhapšen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.