DRAMA NAKON UEFINE ODLUKE ZA SITI: Čelsi mora da pobedi poslednjeplasirani tim Premijer lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 12:19

DRAMA NAKON UEFINE ODLUKE ZA SITI: Čelsi mora da pobedi poslednjeplasirani tim Premijer lige

Borba do poslednjeg kola.

Premijer liga se polako privodi kraju.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Čelsi – Norič.

Liverpul je konačno osigurao titulu prvaka Engleske, tako da je sada najzanimljivija trka za mesta u evropskim takmičenjima.

Sve se zakomplikovalo nakon što je saopšteno da će Mančester Siti ipak igrati u Ligi šampiona naredne sezone, uprkos prvobitnoj kazni koju je UEFA odredila.

Zato je večerašnji meč Čelsija u 36. kolu Premijer lige posebno zanimljiv iako igraju sa poslednjeplasiranim timom na tabeli - Noričem.

Plavci moraju da pobede ne bi li uspeli da se izbore za mesto u Ligi šampiona, a borba za izlazak u to elitno takmičenje biće neizvesna do poslednjeg kola.

Meč je na programu večeras od 21.15.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.