DRAMA NA NEBU IZNAD BRISELA: Avion Lionela Mesija u velikom problemu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 13:21

DRAMA NA NEBU IZNAD BRISELA: Avion Lionela Mesija u velikom problemu (FOTO)

Morao prinudno da sleti.

Avion Lionela Mesija, koji je ovog jutra poleteo, morao je prinudno da sleti u Belgiji. Problemi su nastali kada je pilot shvatio da nešto nije u redu sa točkovima, takozvanom opremom za sletanje, pa je kapetan sleteo u Brisel, na aerodrom Zavantem.

Nije poznato da li je sam Mesi bio ukrcan u tom momentu, a zna se da se sve desilo na putu ka Tenerifama oko 10.10 po srednjeevropskom vremenu.

Privéjet Lionel Messi maakt noodlanding >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << op Zaventem: onduidelijk of Argentijnse topvoetballer zelf aan boord zat https://t.co/DMl1lJH1g0

— mombaerts patrick (@mombaertspatri1) April 3, 2020

Samo 90 minuta kasnije, avion je opet poleteo, pre nego što se opet vratio u Brisel.

Mesi je kupio ovaj avion (Galfstrim 5, u prevodu Golfska struja 5) pre dve godine za 13.000.000 evra, a na repu je nacrtan broj 10, koji je jasna aluzija na Argentinca.

Na njemu su ugravirana i imena njegove žene i dece. Srećom, na kraju se sve završilo dobro, a niko sa aerodroma nije želeo da prokomentariše ovu situaciju za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMATIČNA SITUACIJA NA NEBU IZNAD BRISELA: Mesijev privatni avion prinudno sleteo zbog KVARA! (FOTO)

Izvor: Kurir, 03.Apr.2020

Privatni avion Lionela Mesija prinudno je sleteo na aerodrom u Briselu zbog kvara! Potom je opet poleteo, ali se nije dugo zadržao u vazduhu nego je po drugi put u sat vremena bio prizemljen.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.