DRAKONSKI! Mažić ga je IZBACIO iz igre, ali slavnom reprezentativcu NEĆE biti dobro posle NOVE kazne!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAKONSKI! Mažić ga je IZBACIO iz igre, ali slavnom reprezentativcu NEĆE biti dobro posle NOVE kazne!

Disciplinci bez milosti.

Prethodne nedelje odigran je 158. Večiti derbi, u kome je pravdu delio Danilo Grujić iz Niša. Podsetimo, najbolji srpski arbitar Milorad Mažić bio je sprečen da sudi Zvezdi i Partizanu, jer je bio angažovan u meču 23. kola kineskog prvenstva između Guižua i Peking Guana.

BLIŽI SE LIGA NACIJA: Evo šta trener Zvezde misli o Krstajićevom pozivanju Jovičića u selekciju Srbije

Krstajić OTKRIO šta mu je Milojević rekao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto je Gaćinovića VRATIO u reprezentaciju! (FOTO)

Punishment bingo is back again, and today's victim is Guizhou's coach Dan Petrescu who is banned for 7 matches after cursing the referee (Serbian Milorad Mažić) in the match against Guoan.

One has to wonder if a local referee would have understood Petrescu's harsh words... pic.twitter.com/kAP55xgO18

— Roy Tadmor (@RoyTLuo) September 27, 2018

NOVA GLAVOBOLJA U HUMSKOJ: Partizanu stiglo OBAVEŠTENJE iz UEFA! (FOTO)

Upravo je na toj utakmici Mažić imao ogroman posao, podelio pet žutih kartona i jedan crveni.

Na tribine je Vrbašanin poslao proslavljenog rumunskog reprezentativca Dana Petreskua, koji sada obavlja ulogu trenera Guižua. Rumun je u finišu meča izgubio živce i počeo da divlja pored aut linije, posle čega ga je srpski sudija odmah poslao u gledalište.

Reagovala je i disciplinska komisija FS Kine, Petresku je drastično kažnjen i sedam utakmica neće moći da vodi Guižu, dok Mažića već za vikend čekaju nove obaveze, pošto će deliti pravdu u derbiju 10. kola Superlige Srbije između niškog Radničkog i Partizana.

Utakmica se igra u nedelju na "Čairu", sa početkom od 19 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.