DRAGOVIĆ, PRIJOVIĆ, LEVI BEK - I TU NIJE KRAJ: Zvezda završava JOŠ jedan potpis - pojačanje u vezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 19:42

DRAGOVIĆ, PRIJOVIĆ, LEVI BEK - I TU NIJE KRAJ: Zvezda završava JOŠ jedan potpis - pojačanje u vezi

Radno...

Buran dan je iza, a burni su dani i pred navijačima Crvene zvezde. Kasno sinoć je kao bomba odjeknula vest da je aktuelni srpski šampion i lider Superlige završio posao oko dovođenja štopera Bajera iz Leverkuzena, Aleksandra Dragovića, kao i da finalizira priču sa napadačem Aleksandrom Prijovićem.

I klub iz Ljutice Bogdana ne planira tu da stane.

Kako piše "Mozzart sport", uporedo sa pojačanjima dostojnih napada na novo učešće u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampiona, rukovodstvo crveno-belih radi na dovođenju mladih igrača koji bi u narednoj sezoni mogli da zauzmu mesto bonusa, a veoma blizu Marakane je vezista Železničara iz Pančeva i jedan od najtalentovanijih igrača Prve lige Srbije, Petar Stanić.

Vezista rođen 2001. godine je za širu javnost anonimus, ali je odličnim igrama u drugoligaškom rangu tokom ove sezone skrenuo pažnju na sebe i vrlo verovatno obezbedio odličan transfer. Kako se može čuti za usluge Petra Stanića bio je zainteresovan i vicešampion Hrvatske Osijek, ali je Crvena zvezda ušla u igru i praktično dogovorila posao za prve dane letnjeg prelaznog roka, piše "Mozzart sport".

Sa više mesta skauting služba Crvene zvezde je dobila dojavu o visokom vezisti iz Pančeva, kao i negovom potencijalu koji bi uz dobar rad mogao da se razvije u ozbiljan kvalitet. Stanić je bio pod prismotrom ljudi sa Marakane na nekoliko mečeva, a tokom prvoligaške sezone postigao je četiri gola i upisao isto toliko asistencija.

Naravno, teško će Petar Stanić uspeti da se izbori za minutažu u prvoj godini ugovora sa Crvenom zvezdom. Ali ga u Ljutice Bogdana vide kao ozbiljan projekat. Rođen je 2001. godine i još dve sezone može da pokriva mesto bonus igrača, gde je Zvezda deficitarna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.