DRAGOLJUB SRNIĆ: Slavoljub ne igra, a kapiten nije hteo da produži ugovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGOLJUB SRNIĆ: Slavoljub ne igra, a kapiten nije hteo da produži ugovor!

Kulminiralo nezadovoljstvo.

Slavoljub Srnić bio je heroj Crvene zvezde posle gola protiv Kelna, koji je crveno-belima doneo evropsko proleće posle 26 godina. Dolaskom Bena izgubio je mesto u startnoj postavi, što se nije dopalo njegovom bratu Dragoljubu, koji trenutno igra za poljski Vroclav.

Nekadašnji omladinac crveno-belih žestoko je posle eliminacije iz Lige Evrope od CSKA opleo po stručnom štabu i rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana.

- Majstore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 15 minuta si namestio šansu utakmice, nekome dve ne bi bilo dovoljno. Ne razumem da igrač koji je uveo Zvezdu u Evropu posle 25 godina, koji je dao gol Kelnu, nema mesta u istoj ekipi. Iako je produžio ugovor kako bi klub zaradio, a neki koji neće da produže ugovor igraju i kapiteni su - napisao je Dragoljub Srnić na Instagramu.

Podsetimo, Dragoljub i Slavoljub Srnić igrali su pod komandnom palicom Vladana Milojevića u Čukaričkom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.