DRAGIŠA GUDELJ USKORO NA TERENU: Potvrda stigla od trenera Kordobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 18:13

DRAGIŠA GUDELJ USKORO NA TERENU: Potvrda stigla od trenera Kordobe

Uspešno se oporavlja.

Trener Kordobe ŠPanac Herman Krespo (ne mešati ga sa Argentincem Ernanom Krespom) potvrdio je da je operacija, gde mu je ugrađen defribilator, srpskog fudbalera Dragiše Gudelja protekla dobro.

- Iza nas je komplikovana nedelja zbog svega što se desilo sa igračem kojeg svi mnogo volimo i koji je osvojio svlačionicu. Nismo očekivali da će se tako nešto desiti, dani su bili teški, slike su prolazile i noći su bile komplikovane. Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo doći do sna.

Krespo je među prvima otišao do bolnice gde je posetio Dragišu, a kaže da u trenutku kada ga je zagrlio, dosta mu je laknulo.

- Bilo je zatišje, tišina, neizvenost je trajala među igračima, pre nego što su došle pozitivne vesti. Svlačionica nestrpljivo želi da ostvari pobedu i posveti je njemu. Sada još veću želju imamo, Dragiša to zaslužuje.

Idući meč, Kordoba igra protiv Pontevedre, dok će Dragiša još neko vreme morati da provede van terena.

- Znam da će biti veoma teško da ne računamo na njega ove sezone, ali nadamo se da ćemo moći brzo da ga vidimo na terenu. Prema onome što nam doktori kažu, tako će i biti - zaključio je Krespo.

Da podsetimo srpski fudbaler je pao na utakmici i je nekoliko minuta bio bez pulsa i svesti., ali brza reakcija lekara uspela je da spase život brata reprezentativca Srbije Nemanje Gudelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.