DOVOLJNO MU JE BILO ČETIRI SEZONE: Teodosić postao rekorder Virtusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 10:58

DOVOLJNO MU JE BILO ČETIRI SEZONE: Teodosić postao rekorder Virtusa

Prestigao legendarnog Roberta Brunamontija.

Miloš Teodosić bio je među najboljim igračima Virtusa koji je stigao do prve pobede u finalnoj seriji protiv Armanija. Virtus je pobedio sa 69:61 i smanjio rezultat u finalnoj seriji na 2:1.

Srpski košarkaš je na ovom meču imao sedam uspešnih dodavanja i tako je postao novi rekrder kluba kada su asitencije u pitanju pošto je prestigao dosadašnjeg najboljeg asistenta i legendu kluba Roberta Brunamontija. Teodosić je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za četiri sezone u Virtusu stigao do 147 asistencija, ok je Brunamonti ostvario četiri asistencije manje i to za čak 14 godina igranja u klubu.

U Trećoj utakmici je Teodosić pored sedam assitencija imao i 12 postignutih poena bez promašaja za dva (3/3) i uz jedan promačaj za tri (2/3).

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.