DOVEDITE MI  PRINSA

Izvor: Kurir, 15.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOVEDITE MI PRINSA

Centarfor Crvene zvezde Nenad Jestrović nada se da će na proleće igrati sa napadačem iz Gane

Nenad Jestrović, fudbaler Crvene zvezde, voleo bi da na Marakanu dođe Prins Tagoe, igrač iz Gane, koga odlično poznaje još iz vremena kada su zajedno igrali na Bliskom istoku. Iskusni centarfor juče je otputovao sa crveno-belima na pripreme, gde bi za nekoliko dana trebalo da im se priključi i tamnoputi napadač.

- Znam ga jako dobro još iz vremena kada sam protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njega igrao u ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata. Radi se o probojnom i brzom igraču koji ume odlično da asistira. Prins je nekako tanak, ali mnogo nezgodan za čuvanje - rekao je Nenad Jestrović.

- Smatram da ćemo se nas dvojica odlično uklopiti. Meni tamnoputi igrači kao

partneri savršeno odgovaraju. Uvek sam dobro igrao sa crncima u kombinaciji i tako će biti i sa Prinsom. Zamislite samo njega kako odvlači igrače, sjajno asistira i pakuje meni da dajem golove. Sjajno, zar ne - dodao je.

Nenad Jestrović je pomalo neočekivano ostao u Crvenoj zvezdi, pošto je do pre nekoliko dana bio gotovo viđen njegov transfer u El Naser, klub iz Saudijske Arabije.

- Arapi su počeli da odugovlače, a onda su hteli i da me zakinu za novac, što im nisam dopustio. Meni odgovara da ostanem u Crvenoj zvezdi jer nisam prepotentan tip kojem nije stalo da igra u Srbiji. Hoću da se na proleće dokažem pred navijačima, koji će konačno dobiti priliku da vide pravog Jestrogola.

Iskusni napadač tokom leta nije prošao pripreme sa crveno-belima i tokom jesenjeg dela sezone bilo je vidljivo da nije fizički spreman i da kuburi sa težinom.

- Vidim da će ovo biti paklene pripreme jer trener Janković želi da nas spremi za napore. Meni to odgovara, pošto želim da budem sto odsto spreman. Dosad je bilo ekskurzija po Bliskom istoku, sada mora da se radi. Moj cilj je da na proleće budem prvi strelac Superlige - zaključio je Nenad Jestrović.

Fudbaleri Crvene zvezde juče u 13 časova otputovali su za Italiju, gde će se do 23. januara pripremati u mestu San Đulijano, nadomak Pize. U Beogradu je zbog privatnih problema ostao Portugalac Lukaš, koji će se ekipi priključiti za dva dana.[ antrfile ]

SALU HOĆE U ZVEZDU

Napadač belgijskog Briža Ibrahim Salu izjavio je belgijskim medijima da je vrlo moguće da u narednih nekoliko dana pojača Crvenu zvezdu. Fudbaler iz Gane pregovarao je proteklih dana uporedo sa čelnicima srpskog kluba i predstavnicima Rapida iz Bukurešta.

- Mislim da je za mene bolje da postanem član Crvene zvezde nego Rapida iz Bukurešta. Moji predstavnici su juče u Beograd doneli DVD sa snimcima mojih utakmica, kao i ostale stvari koje su tražene - rekao je Ibrahim Salu.

ČUKARIČANI NA ČEKANJU

Predstavnici Čukaričkog nisu bili oduševljeni ponudom Crvene zvezde od 150.000 evra za dvojicu njihovih igrača, Pavla Ninkova i Marka Blažića. Ipak, „Brđani“ veruju da će se dogovoriti sa crveno-belima.

- Bitno je da što pre rešimo status Ninkova i Blažića, jer Čukarički više na njih ne računa. Oni žele da napuste klub, Zvezda ih hoće već u Italiji, i sada je potrebno samo da svi pronađemo interes - rekao je sportski menadžer Čukaričkog Darko Ramovš.

Sinoć je u Beograd na pregovore sa Crvenom zvezdom stigao i Makedonac Ivan Tričkovski.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.