DOTAKAO DNO: Promes na međunarodnoj poternici zbog šverca kokaina

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 14:38

DOTAKAO DNO: Promes na međunarodnoj poternici zbog šverca kokaina

Holabndija još nije uspela da izdejstvuje njegovo izručenje iz Rusije.

Fudbaler moskovskog Spartaka Kvinsi Promes, osuđen u Holandiji, stavljen je na međunarodnu poternicu, a Holandija još nije uspela da izdejstvuje njegovo izručenje, rekao je za RIA Novosti portparol amsterdamskog tužilaštva Frenklin Vatimena.

 - Osuđeni fudbaler je stavljen na međunarodnu poternicu. Tužilaštvo je pokušalo da ga privede u Holandiju i preduzelo mere za to. Međutim, to još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije dovelo do njegovog izručenja - rekao je Vatimena.

Kako je napomenuo pres-sekretar tužilaštva, Holandija na to ne može uticati, jer odluka o izručenju "zavisi od drugih zemalja".

Okružni sud u Amsterdamu osudio je u sredu Promesa na šest godina zatvora zbog pomaganja u švercu 1.370 kilograma kokaina.  Advokati fudbalera su saopštili da će se žaliti na odluku. Bivši igrač Ajaksa i reprezentativac Holandije je ove sezone postigao devet golova u 22 utakmice za ruski klub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.