DOSTA MU JE STRŠLJENOVA: Džordan prodaje Šarlot

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 16:57

DOSTA MU JE STRŠLJENOVA: Džordan prodaje Šarlot

Posle 13 godina košarkška legenda dolazi iz kluba.

Košarkšak legenda ipo mnogim a najbolji igrač svih vremena Majkl Džordan odlučio je da proda Šarlot Hornetse, preneo je ESPN.

Posao će uskoro biti i zvanično završen, a grupa koju predvode Gejb Plotkin i Rik Šnel preuzeće ekipu iz Severne Karoline.

Džordan je 13 godina bio vlasnik Šarlot Hornetsa, tima iz njegove rodne države, ali nikad ekipa nije uspela da ostvari neki zapaženiji uspeh. Rik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šnel je manjinski vlasnik Atlanta Hoksa i očekuje sa da kompletno pređe u Šarlot sa trenutno manjinskim vlasnikom Hornetsa Gejbom Plotkinom.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.