DOSTA JE Roko Leni Ukić završio karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 21:28

"DOSTA JE" Roko Leni Ukić završio karijeru

Promenio je veliki broj klubova.

Hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić izjavio je da je odlučio da završi profesionalnu igračku karijeru.

- Službeno mogu da objavim da košarku više profesionalno neću igrati. To je logičan sled događaja s obzirom na moje godine i odigrane sezone. Emotivac sam, ali ni malo mi nije teško jer mi nije bio problem da prepoznam da je dosta -  istakao je Ukić (39) na konferenciji za medije.

Iskusni plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tokom karijere igrao za Split, Taukeramiku, Barselonu, Lotomatiku, Toronto, Milvoki, Fenerbahče, Panatinaikos, Cedevitu, Vareze, AEK, Levaloa, Olimpik Antib i Cedevita Olimpiju. Sa reprezentacijom Hrvatske osvojio je Evropsko juniorski prvenstvo u Nemačkoj 2002. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.