DOSTA JE BILO ODLAZAKA: Denver doveo prvo pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 10:25

DOSTA JE BILO ODLAZAKA: Denver doveo prvo pojačanje

Nagetsi žele da odbrane titulu.

Titulu je lakše ovojiti nego je odbraniti. Svesni su toga i u Denveru, jer su konačno počeli da se pojačavaju i bar deličmično odgovore konkurenciji koja se uveliko sprema da ih svrgen sa trona.

Posle slavlja koje je trajalo danima kao da je opila čelnike tima iz Kolarada, jer su tim napustili Brus Braun, Tomas Brajant i Džef Grin. Ipak, stiglo je prvo pojačanje.

Novi član NBA šampiona je slobodni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << agent Džastin Holidej. Reč je o NBA šampionu iz 2015. godine sa Golden Stejt Voriorsima koji je prošlu sezonu proveo u Atlanti i Dalasu.

✍️ Justin Holiday, 1 yıllığına Denver Nuggets'ta!#JustimHoliday #DenverNuggets pic.twitter.com/7P1Sr0RqC2

— NBA HUB TR (@nbahubtr) July 3, 2023

Holidej pokriva pozicije beka i krila, a sa Nagetsima je potpisao jednogodišnju saradnju na "minimalac".

Ovaj 34-godišnji košarkaš je tokom karijere u proseku beležio 8,4 poena i 2,8 skokova i 1,4 asistenciju uz 36,3 odsto šuta za tri i tek nešto ispod 40 odsto ukupno iz igre.

Igrao je i u Evropi gde je bio i šampion Mađarske i igrao ABA ligu sa Solnokom, a u NBA je branio boje još i Filadelfije, Čikaga, Njujorka, Memfisa, Indijane i Sakramenta.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.