DOŠLO VREME ZA RASTANAK? Španci pišu, Modrić odlazi iz Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 21:30

DOŠLO VREME ZA RASTANAK? Španci pišu, Modrić odlazi iz Reala

Karijeru će nastaviti u Saudiskoj Arabiji.

Ako je verovati španskim medijima, tačnije portalu ''Todofichajes'', Luka Modrić na leto će napustiti Real Madrid pošto mu u junu ističe ugovor, a o tome je već obavestio čelnike Kraljevskog kluba.

Modrić je odlučio da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije, a radi se o klubu Al Nasr u kojem igra nekadašnja zvezda Reala Kristijano Ronaldo.

 - Rekao je pre nekoliko nedelja čelnicima Reala da odlazi. Imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zanimljivu ponudu Intera iz Majamija, ali je presudila uloga Kristijana Ronalda. Stalno je u kontaktu sa Modrićem, ubedio ga je da mu se tamo pridruži - prenosi španski portal.

Veruje se da će Modrić u Al Nasru zarađivati 30 miliona dolara po sezoni. Hrvatski reprezentativac je u Realu još od 2012. godine, a na 508 mečeva za Los blankose postigao je 38 golova uz 80 asistencija i osvojio sve što je mogl oda se osvoji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.