DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Nikola Milutinov napustio CSKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 13:14

DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Nikola Milutinov napustio CSKA

Sjajnom centru istekao ugovor sa Moskovljanima.

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov postao je od danas slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa dosadašnjim klubom CSKA iz Moskve.

Milutinov je u Moksvi proveo prethodne četiri sezone, a jedan je od najboljih centara Evrope i sada se spekuliše o njegovom narednom klubu.

Spekulisalo se u prethodnom periodu o evroligaškim klubovima koji bi ga doveli, a čini se da je povratak u Olimpijakos u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je proveo pet sezona pre odlaska u Moksvu možda i najrealnija opcija. KArijeru je Milutinov počeo u Hemofarmu, da bi pre Atine tri sezone igra za Partizan.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.