DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Falkao blizu ODLASKA iz Francuske, ovo je NOVI klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2018, 06:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Falkao blizu ODLASKA iz Francuske, ovo je NOVI klub (FOTO)

Predvodiće Kolumbije na Mondijalu.

Bivši golgeter Atletiko Madrida Radamel Falkao, blista u dresu Monaka. Međutim, Falkao želi nove izazove, a interseovanje za Kolumbijca pokazao je Galatasaraj.

DRAMA U GRČKOJ: Peti meč će odlučiti o osvajaču titule

SADA JE SVE JASNO: Jaramaz DONEO odluku! Da li će GROBARI biti ZADOVOLJNI (FOTO)

¿Falcao @FALCAO al Galatasaray @Galatasaray? https://t.co/0tn3aGzhik #OigoLAFM pic.twitter.com/WphfcOvdTE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

— La F.M. 98.5 Cali (@LaFMCali) June 14, 2018

Kolumbijac je nakon dve dobre sezone u Monaku izjavio da je spreman za novi izazov, odmah se u priču uključio Milan, ali "El Tigre" nije zagrejan za opciju da karijeru nastavi na "San Siru", kako "Rosoneri" neće igrati Ligu šampiona.

Galatasaraj to može da mu ponudi, a pored toga mogu da mu ponude i priliku da se domogne trofeja u turskoj Super Ligi, što bi bio lep dodatak kolekciji 32-godišnjeg napadača.

Nije poznato koliko bi Monako tražio za njegove usluge, kao ni koliku platu Falkao zahteva od novog kluba. Posle mondijala znaćemo koja je sudbina Falkaa.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.