DOŠAO PO JOVIĆA, A VIDEO NJEGA: Emisar Barselone snimio OVOG reprezentativca Srbije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŠAO PO JOVIĆA, A VIDEO NJEGA: Emisar Barselone snimio OVOG reprezentativca Srbije! (FOTO)

Potpuno je zadovoljio.

Nije bila farsa, Barselona je poslala emisara u Beograd, kako bi se uverio u mogućnosti Luke Jovića. Napadač Ajntrahta našao se pod posebnom prismotrom Gorana Vučevića, koji se ispred katalonskog giganta našao na stadionu "Rajko Mitić".

TUMBAKOVIĆ POSLE PORAZA: Ima POZITIVNIH stvari! (FOTO)

PRVO MESTO JE SVE BLIŽE: Krstajić OTRKIO šta se desilo na poluvremenu sa Orlovima

MITROGOL PROMAŠIO PENAL, PA PRIZNAO: Nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više TO neću da URADIM! (FOTO)

Nekadašnji kapiten, trener i direktor Hajduka iz Splita imao je priliku da na delu vidi Luku Jovića, koji je samo sedam minuta proveo na terenu, ali i narednu metu Katalonaca - Nikolu Milenkovića.

Popularnog Blekija odavno želi Mančester junajted, a posle najnovije odlične partije u duelu sa Crnogorcima, Vučević je markerom podebljao ime štopera Fjorentine, koji je tokom 90 minuta u igri ostavio sjajan utisak, izuzimajući kod primljenog gola, kada je zatajila kompletna zadnja linija Krstajićevog tima.

Što se tiče Vučevića, i naredni meč protiv Litvanije posmatraće sa namerom da se još jednom uveri u potencijal Luke Jovića.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MURINJO KRENUO U NOVI NAPAD: Zvezda Rome je njegova sledeća META! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 08:25

Mančester junajted u potrazi za pojačanjima...Iako mu i dalje "visi" funkcija menadžera Mančester junajteda, zbog slabih rezultata u ovoj sezoni, Žoze Murinjo neprestano traži pojačanja u zimskom prelaznom roku...TUMBAKOVIĆ POSLE PORAZA: Ima POZITIVNIH stvari! (FOTO)..PRVO MESTO JE SVE BLIŽE:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.