DONIRA NOVAC ZDRAVSTVENIM RADNICIMA: Pulev se odriče pola honorara

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 11:27

DONIRA NOVAC ZDRAVSTVENIM RADNICIMA: Pulev se odriče pola honorara

Lep gest.

Bugarski bokser Kubrat Pulev izjavio je da će pola svog honorara od meča za titulu svetskog šampiona teške kategorije sa Britancem Entonijem Džošuom, donirati zdravstvenim radicima, koji se bore protiv korona virusa.

- Polovinu novca koju zaradim u borbu protiv Džošue, doniraćucu neumornim junacima, lekarima, medicinskim sestrama i bolnicama, koji se bore protiv ovog đavoljeg virusa - izjavio je Pulev, a prenosi Hina.

Meč između Dzošue >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Puleva trebalo je da se održi 20. juna u Londonu na stadionu Totenhema, ali je zbog pandemije virusa Covid 19 odložen.

Očekuje se da će Bugarin od te borbe inkasirati oko pet miliona američkih dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.