DONČIĆ: Real apsolutno zaslužio finale

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONČIĆ: Real apsolutno zaslužio finale

Junak trijumfa Madriđana nije zapao u euforiju.

Košarkaški biser i as Madriđana, Luka Dončić, nakon trijumfa njegovog tima u polufinalu završnog turnira Evrolige nad moskovskim CSKA 92:83, izjavio je da je timska odbrana nad Serhiom Rodrigezom bila ključ trijumfa u ovom duelu.

F4 BEOGRAD: Real zakazao finale Evrolige sa Fenerbahčeom, Dončić i Ljulj srušili CSKA

F4 BEOGRAD: Fener prvi finalista, Srbi na korak od odbrane trona (FOTO+VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Neverovatno, imali smo tešku sezonu, mnogo povreda, zaslužili smo plasman u finale nakon svih pehova. Odlučila je dobra odbrana na Serhiju Rodrigezu, zaustavili smo njega i to je bio ključ trijumfa. Ljulj je najbolji igrač Evrope, to je dokazao i srećni smo što je sa nama u ekipi. Fenerbahče je neverovatan tim, ima najboljeg trenera i biće veoma teško igrati protiv njih u finalu - rekao je Dončić.

Slovenački bek je briljirao na ovom meču i u ključnim trenucima meča uspevao da ubaci važne šuteve i omogući svom timu prolaz u finale. Slovenački reprezentativac ubacio je 16 poena za 30 minuta provedenih na parketu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.