DOMINACIJA SE NASTAVLJA! Srbija prvak Evrope!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINACIJA SE NASTAVLJA! Srbija prvak Evrope!

Još jedan veliki uspeh srpskog reprezentativnog sporta!

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača rođenih 1997. godine, osvojila je titulu prvaka Evrope!

Selekcija koju je sa klupe predvodio Vlada Vujasinović bila je najbolja na šampionatu održanom u holandskom Alfenu, a u finalnoj utakmici savladala je reprezentaciju Italije rezultatom 12:9 (5:4, 3:2, 3:1, 1:2).

Najistaknutiji u našem timu bio je Radojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa pet postignutih golova u finalu, a uz njega efikasan je bio u Drašović sa tri pogotka. Dva gola je postigao Toholj, a po jedan Tankosić i Kasum.

Italijane su predvodili Guerato i Manci sa po tri gola.

Bronzanu medalju osvojila je Španija, koja je bila ubedljiva protiv Rusije sa 12:6, a u borbi za peto mesto Grčka je savladala Hrvatsku sa 10:6.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stvarno smo velesila u vaterpolu: Srbija je šampion Evrope!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2016

Sigurna pobeda mladih Delfina nad Italijom..Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je titulu prvaka Evrope, pošto je u holandskom Alfenu savladala Italiju rezultatom 12:9 (5:4, 3:2, 3:1, 1:2)...Naši mladi vaterpolisti bili su u vođstvu i u poslednju četvrtinu ušli su sa četiri gola...

Nastavak na MozzartSport.com...

Juniori Srbije ponovo šampioni Evrope

Izvor: B92, 18.Sep.2016

Juniorska reprezentacija Srbije odbranila je titulu prvaka Evrope u vaterpolu i najavila da je dostojan naslednik olimpijskih šampiona i prvaka sveta i Evrope...Ekipa Vlade Vujasinovića savladala je u finalu šampionata igranog u holandskom Alfenu Italiju sa 12:9 (5:4, 3:2, 3:1, 1:2)...Pet golova postigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.