DOMINACIJA SE NASTAVLJA: Nova sjajna partija Miroslava Raduljice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 23:18

DOMINACIJA SE NASTAVLJA: Nova sjajna partija Miroslava Raduljice!

Bivši centar Zvezde briljirao u porazu...

Srpski centar Miroslav Raduljica imao je još jedno impresivno veče u dresu Marusija. Njegova ekipa je poražena od Arisa na domaćem parketu sa 84:89 u meču 9. runde grčkog šampionata i nije mnogo nedostajalo da se tim iz predgrađa Atine čudesno raduje.

Naime, u poslednji kvartal se ušlo sa 19 poena razlike u korist Arisa, da bi u jednom momentu, pred kraj, bilo svega tri poena viška za goste. No, Marusi nije imao snage >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za potpuni povratak.

Miroslav Raduljica je nastavio sa briljantnim partijama. Doduše, najveći broj poena postigao je u prvom poluvremenu, ali meč je završio sa učinkom od 23 koša i sedam skokova i bio najefikasniji akter duela. Roberto Galinat je na drugoj strani ubacio 21.

Marusi je deveti, a Aris četvrti tim na tabeli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.