Izvor: HotSport.rs, 07.Okt.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJAO TERORISTA: Morina pretio Vučiću, pa uhapšen sa srpskim pištoljem!

Albanska policija uhapsila je u centru Tirane, na ovim prostorima ozgloglašenog navijača, Ismaila Morinu i još tri njegova prijatelja.

 
Prema navodima albanske policije, prilikom rutinskog preteresa kod njega je pronađen pištolj srpske proizvodnje, marke “Zastava“.
Ismail Morina je uhapšen zajedno sa trojicom prijatelja na jednoj pumpi, pošto je pri pregledu njihovog vozila policija pronašla pištolj za koji niko od njih nije imao dozvolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prenosi Kurir.
On je priveden dan pre utakmice fudbalskih selekcija dve države koja će se odigrati u Elbasanu, a na koju mu je zabranjen ulaz.
Ipak, on je objavio snimak na kom pokazuje kartu za meč sa oštampanim svojim imenom, uz reči da je “spremio iznenađenje za srpskog premijera Aleksandra Vučića”, koji će možda prisustvovati meču i ocenu da je premijer Srbije dobro prošao prilikom kamenovanja u Srebrenici.
The post DOLIJAO TERORISTA: Morina pretio Vučiću, pa uhapšen sa srpskim pištoljem! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Noć kada je Tirana opustela

Izvor: RTS, 08.Okt.2015, 00:12

Albanska policija raselila je u sredu uveče saobraćaj iz centra Tirane, namerna da spreči nove incidente pred "istorijski" meč u Elbasanu. Prethodno, gradom su prodefilovali automobili sa kojih su se vijorile albanske zastave i samo jedna nalik onoj koju je Ismail Morina spustio na stadion...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.