DOLAZI DO SMENE TRENERA: Nikola Drinčić preuzima klupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 20:31

DOLAZI DO SMENE TRENERA: Nikola Drinčić preuzima klupu

Gradi karijeru.

Nekadšnji fudbaler Partizana, Nikola Drinčić, biće novi trener Zemuna, prenosi ''Sportski žurnal''.

On će na toj poziciji zameniti Sašu Štrpca, koji u konkurenciji OFK Beograda nije uspeo da se sa Zemuncima izbori za plasman u Prvu ligu Srbije.

Drinčić je tokom igračke karijere ostavio značajan trag u Partizanu, niškom Radničkom, Vojvodini, Radu, Čukaričkom, a u inostranstvu se istakao u ruskom Amkaru, gde je proveo tri godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatim u moskovskom Spartaku, Krasnodaru, izraelskom Makabiju iz Haife...

Trenersku karijeru je počeo u IMT-u kao pomoćni trener, a samostalno je zatim vodio ekipu Omladinca iz Novih Banovaca u Srpskoj ligi Vojvodina.

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.