DOKLE VIŠE? Najveći Đokovićev mrzitelj povezao Noleta i odlazak Rio Tinta iz Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 13:38

DOKLE VIŠE? Najveći Đokovićev mrzitelj povezao Noleta i odlazak Rio Tinta iz Srbije

Sramno čime se sve služi

Poznati američki novinar i jedan od glavnih "Novakomrzaca", kako su ga mnogi nazvali zbog loših komentara od Novaku Đokoviću, Ben Rotenberg, povezao je odlazak Rio Tinta iz Srbije, sa najboljim teniserom sveta.

Iako se do sada ovaj novinar oglašavao na Tviteru samo po pitanju tenisa, ovoga puta se upleo u političke teme, aludiravši na to da odluka o odlasku korporacije iz Srbije ima veze sa Đokovićem, koji je u jednom trenutku i podržao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekološke proteste u našoj zemlji.

 -Rio Tinto, rudarski konglomerat sa sedištem u Melburnu, otišao je iz Srbije. Rudarska kompanija Rio Tinto je izazvala masovne proteste u Srbiji prošle godine, ali je ovaj tajming nešto o čemu treba diskutovati - napisao je Rotenberg.

Rio Tinto, a Melbourne-based mining conglomerate, gets booted from Serbia.

Rio Tinto's mining efforts had already triggered widespread protests in Serbia last year, but the timing is...notable. https://t.co/tjqTIowgmh

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) January 21, 2022

Naravno, on sve povezuje sa deportovanjem Novaka Đokovića iz Melburna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.