DOKLE ĆE GROBARI ČEKATI? Evo šta je sa dogovorom Mirotića i Barse, BLIZU JE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 12:37

DOKLE ĆE GROBARI ČEKATI? Evo šta je sa dogovorom Mirotića i Barse, BLIZU JE

Po Mesijevom modelu.

Najveća saga ovog leta u evropskoj košarci je rasplet situacije između Barselone i Nikole Mirotića, a najzainteresovaniji za taj ishod su svakako navijači Partizana, koji očekuju potpis sjajnog krilnog centra.

Svakog dana se očekuje ozvaničenje raskida saradnje između Katalonaca i Mirotića, tim iz Blaugrane isplaćuje 22 miliona evra Mirotiću, a u tome će im "pomoći" Partizan koji bi doplatio određenu cifru.

Kako pišu španski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji Mirotić ne želi da se odrekne nijednog centa garantovanog ugovora, a Barselona je u fudbalskom modelu primenjenom na Leu Mesiju pronašla rešenje.

Dogovor je veoma blizu, a Barselona ima predlog da isplaćivanje ugovora počne 2024. godine baš kao što su to uradili sa Mesijem, Busketsom i Albom kada su napuštali fudbalsku sekciju.

Prema njihovim izvorima, Mirotiću ovakav scenario odgovara jer ga kompenzacija oslobađa poreza španskim vlastima, a Barseloni dodatno pomaže oko poreza i skraćivanja dugovanja.

Sa najvećim nestpljenjem ovo posmatraju grobari, koji iščekuju raskid ugovora i promociju nekadašnjeg reprezentativca Španije i NBA igrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.