DOKAZ KVALITETA: Potpisao Kajl Hajns

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 20:38

DOKAZ KVALITETA: Potpisao Kajl Hajns

Amerikanac ostaje u Olimpiji iz Milana.

Američki košarkaš Kajl Hajns produžio je ugovor sa Olimpijom iz Milana do juna 2024. godine, saopštio je italijanski klub.

Hajns (36) je član Olimpije od 2020. godine, a pre toga je igrao za CSKA, Olimpijakos, Bamberg i Veroli.

On je prošle sezone prosečno postizao 5,5 poena i imao je 3,6 skokova po utakmici u Evroligi. Američki košarkaš je prošle sezone sa ekipom iz Milana osvojio titulu u italijanskom prvenstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Milano je poslednjih nekoliko sezone bio drugi dom za mene i moju porodicu. Oduševljen sam što ću igrati još jednu sezonu za ekipu iz Milana. Radujem se što ću imati priliku da navijače Olimpije učinim ponosnim jer ću se boriti za još pobeda i više titula da bi ovaj klub bio još veći - izjavio je Hajns za sajt kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.