DOK SE SLAVILA VELIKA POBEDA: Džikić je na konferenciji za medije pomenuo Zvezdu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK SE SLAVILA VELIKA POBEDA: Džikić je na konferenciji za medije pomenuo Zvezdu (VIDEO)

Budućnost senzacionalno savladala CSKA

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić bio je miran, ali ponosan posle pobede nad CSKA, druge za podgorički tim ove sezone, i bez dileme najzvučnijoj evorligaškoj od strata takmičarske godine.

DA LI JE OVO OČEKIVANO? Neverovatne kvote za košarkaški Večiti derbi

POVRATAK TEODOSIĆA U EVROPU: ŠOKIRAĆE VAS šta je o tome rekao trener Klipersa Dok Rivers (FOTO)

Junak trijumfa (93:92) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je Danilo Nikolić koji je pobedničke poene postigao pet sekundi pre kraja, a pre toga, sa tri trojke održao Budućnost u egalu sa favorizovanim Armejcima.

- Očito da je ovo iznenađenje, pobedili smo veliki tim, jedan od tri najbolja u Evroligi. Hvala navijačima za podršku i kada smo bili u zaostatku, i kada smo poveli. Mislim da je oboren rekord po poseti. Pamtićemo pobedu nad moćnim CSKA pred rekordnim brojem navijača - rekao je Džikić iz koga su pokuljale emocije neposredno po završetku utakmice.

CSKA'yı mağlup eden Buducnost VOLI'nin koçu Aleksandar Dzikic'in maç sonu tepkisi pic.twitter.com/g0iVErKD4C

— Do Deka (@dodekabasket) November 24, 2018

Košarkaši podoričkog tima su u trećoj deonici bili najbolji, pošto su tada uspeli da nadoknade veliki zaostatak.

- Bilo je dobro, da ne filozofiram puno. Treba sad da budem kao nešto skroman, a dobili smo CSKA. Bila je ovo senzacionalna pobeda, ali mi nije najdraža. Ona iz aprila protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa ABA lige, mi je bila neuporedivo draža... Za reakciju sam se izvinio (šutnuo loptu u publiku), neće se ponoviti - istakao je trener Budućnosti

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.