DOK SE EL PIBE OPORAVLJA OD TEŠKE OPERACIJE: Mesi poslao MOĆNU poruku Maradoni! Da se NAJEŽIŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 18:56

DOK SE EL PIBE OPORAVLJA OD TEŠKE OPERACIJE: Mesi poslao MOĆNU poruku Maradoni! Da se NAJEŽIŠ

Kapiten Barselone nije zaboravio svog idola.

Po mnogima najbolji fudbaler Argentine svih vremena Dijego Maradona, oporavlja se u bolnici, posle operacije na mozgu.

Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je izgubio i od Menhengladbaha u Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez primljenog gola. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - PSŽ.

Legendarnog "El Pibea" nije zaboravio ni, opet po mnogima, najbolji fudbaler današnjice Leo Mesi, koga Dijego vidi kao jedinog svog fudbalskog naslednika.

Kapiten Barselone poslao je svom idolu iz detinjstva "veliki zagrljaj od srca", u svoje i u ime porodice.

Diego, toda la fuerza del mundo. Mi familia y yo te queremos ver bien lo antes posible. ¡Un abrazo de corazón!

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on Nov 4, 2020 at 5:41am PST

- Dijego, želimo ti svu snagu sveta. Moja porodica i ja želimo da te vidimo što je pre moguće. Zagrljaj od srca! - oglasio se najbolji igrač Barselone na društvenim mrežama, uz njihovu zajedničku fotografiju.

Podsetimo, Lionel Mesi je kum Maradoninog unuka Benjamina, koji je, inače, sin Serhija Aguera i Dijegove mlađe kćerke Đanine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.