DOK SE ČEKA PRAVA PONUDA: Boaći uživa na odmoru, pogledajte kako (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK SE ČEKA PRAVA PONUDA: Boaći uživa na odmoru, pogledajte kako (FOTO)

Napadač iz Gane u Zvezdu je došao u januaru ove godine.

Ričmond Boaći trenutni je najtraženiji fudbaler Crvene zvezde. Napadač iz Gane ima brojne ponude, realno je da ode, ali za sada ništa nije ozvaničeno. Ekipa Vladana Milojevića na odmoru je do 9. januara, a Boaći uživa u slobodnim danima. Na Instagramu se pojavila i fotografija na kojoj je sa prijateljima i u očigledno dobrom raspoloženju.

A kako i ne bi kada je za njega prethodna kalendarska godina bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlična.

PONUDE SE NIŽU: Boaći sledeće nedelje napušta Zvezdu?

OZBILJNO ZAGRIZAO! Ruski premijerligaš zainteresovan za Zvezdinog asa

@darrenbond007 @kwame_boateng @nkbediako always nice to be in the mist of good friends 🙏🏻🙏🏻🙏🏻👌👌❤️

A post shared by Ghana 🇬🇭🇬🇭 (@boakye__magic14) on Dec 28, 2017 at 7:59am PST

Boaći je u Zvezdu došao krajem januara, a nedavno je potpisao novi ugovor. Najviše se spekuliše o odlasku u Ren, Vest Bromvič Albion ili Kinu i možda je najbliži opciji na Dalekom istoku.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.