DOK SE ČEKA POTVRDA SUSPENZIJE: Juventus spremio raskid ugovora sa Pogbom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 20:12

DOK SE ČEKA POTVRDA SUSPENZIJE: Juventus spremio raskid ugovora sa Pogbom!

Crni dani za slavnog fudbalera...

Francuski reprezentativac Pol Pogba može slobodno da razmišlja i o kraju svoje karijere. Vezni fudbaler par godina ne igra kvalitetan fudbal, makar ne onakav kakav smo navikli od njega.

I kada je u avgustu pred utakmicu protiv Udinezea pao na doping testu, bilo je jasno da nešto sa njim ne štima, da bi zvaničnici tražili i čitave četiri godine suspenzije za francuskog fudbalera.

Ostaje samo da sačekamo zvaničnu potvrdu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kada se ona bude desila, Juventus će i definitivno raskinuti ugovor sa Polom Pogbom.

Pogba ne trenira sa klubom od septembra, a prema ugovoru ima 8 miliona evra godišnje do 2026. godine. Naravno, ugovor ima i klauzule, pa u ovakvim slučajevima mora da prima minimalnih 2 hiljade evra mesečno.

Prema pisanju "Gazete", Juventus neće "dramatično" završiti saradnju, već će ponuditi Pogbi raskid ugovora koji će, po svemu sudeći, morati da prihvati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.