DOK NOVAK BIJE BITKE U FRANCUSKOJ: Da li ste videli šta radi Jelena u Beogradu? Pojavio se snimak sa poznatog događaja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 22:32

DOK NOVAK BIJE BITKE U FRANCUSKOJ: Da li ste videli šta radi Jelena u Beogradu? Pojavio se snimak sa poznatog događaja (VIDEO)

Lepo se provodi.

Novak Đoković trenutno nastupa na drugom gren slemu sezone, Rolan Garosu, a tokom dana je prošao u osminu finala trijumfom nad Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Nole u Parizu pokušava da stigne do 23. gren slema u karijeri i tako postane samostalni rekorder budući da on i Rafael Nadal sada dele prvo mesto na toj listi sa po 22 pehara.

Naš as nailazi i na optužbe u Parizu zbog svoje poruke "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju". On je odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi sve opet ponovio i da naravno ničeg spornog ne bi smelo da bude u toj paroli.

Za to vreme Đokovićeva supruga Jelena snimljena je u Beogradu na događaju "Red Bull SoundClash" gde su zvezde večeri Fahreta Jahić - Lepa Brena i Senida Hajdarpašić - Senidah.

Novakova žena pokušala da izbegne paparace, a njen stajling je izazvao posebno lepe reakcije.

A post shared by Srbija Danas (@srbijadanas)

Na snimku možete videti kako Jelena izgleda na ovom događaju.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda srpska kik-bokserka Staša Veić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.